boxed
border
https://www.de-co-operatie.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://www.de-co-operatie.nl/
#000000
style4

ondernemer


> Wil je zakelijk groeien?
> Onderneem je graag op de manier die echt bij jou past?
> Zoek je naar input en feedback van collega-ondernemers?

Het aantal ondernemers groeit. Ondernemen is aantrekkelijk en biedt vrijheid. Toch is het de kunst om energiek met je bedrijf bezig te zijn. De markt is druk, opdrachten lopen niet vanzelf binnen. Ondernemers hebben zelden een collega om even mee te sparren. Ze ‘ploeteren’ vaak achter hun laptop.

Bij De Co-operatie helpen we je zakelijk te groeien en vorm te geven aan persoonlijk ondernemerschap. Dat doen we via businesscoaching, ondernemersintervisie en zakelijke trainingen. We geven ook regelmatig workshops die aansluiten bij thema’s waar ondernemers mee worstelen.

Op dit moment zijn we voor Tilburgse ondernemers druk bezig met De Ploeg. Onze loopbaancoaching en teamtrainingen lopen ook gewoon door. Er staan even geen ‘losse’ workshops op onze agenda. We leggen wel een lijstje van belangstellenden aan, zodra dat vol genoeg is plannen we weer een datum. Het heeft dus zeker zin je belangstelling aan ons kenbaar te maken!

De Ploeg – duurzame ondernemersondersteuning

De Ploeg is ons project voor Tilburgse ondernemers die zakelijk willen groeien en persoonlijk ondernemerschap willen ontwikkelen. In deze formule combineren we zakelijkheid met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We trainen op ondernemersvaardigheden en coachen iedere ondernemer individueel. Alle Ploeg-deelnemers vormen een intervisieteam dat elkaar ondernemerskwesties voorlegt. Dit team blijft bestaan na het traject. Wil je weten of De Ploeg iets voor jou is? Check daarvoor de website van De Ploeg.

Workshop personal branding

• Op zoek naar een nieuwe opdracht of naar (meer) klanten? Jij bent niet de enige!
• Om op te vallen zul je anders moeten zijn. Maar poe, hoe?
• Je bent vast een kei in je vak, maar jezelf verkopen….. dat is andere koek?

Het motto van de workshop Personal Branding is ‘ken jezelf – wees jezelf – laat jezelf zien’. Je gaat een ochtend aan de slag met jouw persoonlijke merk. Je gaat naar huis met je merkpersoonlijkheid helder in beeld, concrete en persoonlijke feedback en werkmateriaal om thuis op voort te borduren. Daarna kun je met meer zelfvertrouwen en helder onderbouwd je eigen sterke merk zijn.

Workshop netwerken

• Vind je netwerken lastig?
• Wat werkt en wat niet? Hoe ‘netwerk’ je prettig en effectief?
• En wat heb je nodig om goed te kunnen netwerken?

Het is alom bekend: netwerken werkt! Netwerken is een onontbeerlijke vaardigheid bij het zoeken naar nieuwe opdrachten, maar het écht doen is toch wat anders. Deze workshop neemt je mee in de principes rondom netwerken. Welke mogelijkheden heb je allemaal tot je beschikking om te netwerken en hoe doe je dat effectief? Deze workshop brengt je nieuwe tips en ideeën. En hij zet je ook direct aan het netwerken, handig!

Weten wat we voor werkgevers kunnen betekenen?

Weten wat we voor werknemers kunnen betekenen?

paged
Loading posts...
link_magnifier
#ffffff
off
fadeInDown
loading
#ffffff
off
Terug